Blogimme nimi ja osoite muuttuu!

MtM- retinalogo

Mind the Motion on nyt Mind the Movement! Blogimme uusi ilme on valmis!

Hei vaan kaikille lukijoillemme! Blogimme on startannut kivasti ja kerää koko ajan lisää huomiota sekä seuraajia. Blogimme Facebook-sivuilla on jo yli 500 fania ja kiireisimpinä päivinä sivuillamme on käynyt ainakin meidät yllättänyt määrä lukijoita. Kiitos tästä taas teille!

Blogimme perustamisen jälkeen nimessämme havaittiin sekoitettavuuden mahdollisuus erään yrityksen nimeen. Vaikka emme toimikaan yrityksenä, päätimme vaihtaa nimemme vähemmän sekoitettavaksi tulevaisuutta silmällä pitäen.

Tulevaisuudessa sivumme tullaan löytämään osoitteesta mindthemovement.net! Tulemme päivittämään sivujamme seuraavien päivien ajan ja tästä syystä ne saattavat olla hetkittäin poissa käytöstä. Palveluntarjoajamme mukaan blogin tilaukset ja muut pitäisi säilyä ennallaan nimenmuutoksesta huolimatta, mutta mikäli ongelmia ilmenee uutiskirjeen voi tilata uudestaan tai ottaa meihin yhteyttä.

Nimenmuutos ja uusi osoite pitävät tulevaisuudessa ovet auki toimintamme laajemmalle kehittämiselle ja olemme itseasiassa todella innoissamme uudesta nimestämme ja sen mukanaan tuomista mahdollisuuksista!

Posted in Yleinen.