Tietoa potilaille tuki- ja liikuntaelimistön vaivoista

Arveluttaako sinua, mistä tuki- ja liikuntaelimistön vaivoissa on kyse? Mistä vaivat johtuvat ja mitä niille voi tehdä? Mitä lääketieteellisillä termeillä tarkoitetaan?

Tutkittuun tietoon perustuen

Omilta sivuiltamme löytyvät tietopaketit on pyritty kokoamaan tutkittuun tietoon perustuen, mutta tavoitteena on ollut kirjoittaa ne mahdollisimman selkeässä muodossa.

Laajempia tietopaketteja ja harjoitteluohjeita?

Jukka ja Mikko ovat olleet mukana luomassa verkkovalmennuksia erilaisten kiputilojen päihittämiseen. Klikkaamalla tästä siirryt tutustumaan näihin nettivalmennuksiin tarkemmin.

Siirry OmaKuntoutus.fi kauppaan

Tietoiskut tuki- ja liikuntaelimistön kivuista

Tuki- ja liikuntaelimistön sairaudet, kivut ja vaivat, eli ns. TULES-vaivat ovat hyvinkin yleisiä. Kipuoireet ovat yksi yleisimmistä syistä hakeutua lääkärin vastaanotolle. Kuitenkin lääketieteellinen termistö ja mahdollisten hoitolinjojen viidakko voi sekoittaa tässä maastossa suunnistavaa. Tietoa potilaille -osiossa olemme pyrkineet kokoamaan tähän alla olevaan listaan tiivistyksiä erilaisiin vaivoihin liittyvistä tekijöistä. Laajennamme listaa mahdollisuuksiemme mukaan.

Kiinnostaako blogijuttumme? Käy tutustumassa:

Huomioithan, että tällä sivulla annettu informaatio on pyritty kokoamaan julkaisuhetkellä saatavilla olleen parhaan tiedon mukaan, mutta hoitolinjat ja -suositukset voivat muuttua. Emme välttämättä pysty aina päivittämään tietoa reaaliajassa, joten virheet ovat mahdollisia - jos havaitset virheitä, kerrothan meille siitä (info@mindthemovement.net)!

Blogissa ja näillä sivuilla esitetty informaatio ei ole terveydenhuoltoa tai sairaanhoitoa eikä se korvaa yksilöllistä lääketieteellistä hoitoa. Kirjoituksemme eivät ole virallisia hoitosuosituksia tai edusta muita tahoja. Emme voi ottaa vastuuta artikkelien paikkansapitävyydestä yksittäisissä tapauksissa. Epäillessäsi jotakin sairautta tai vammaa, suosittelemme sinua hakeutumaan lääkärin tai muun soveltuvan terveydenhuollon ammattilaisen vastaanotolle.