Mind the Movement nyt Facebookissa ja Twitterissä!

Mind the Motion -blogin löytää nyt myös Facebookista ja Twitteristä!

Mind the Movement -blogin löytää nyt myös Facebookista ja Twitteristä!

PÄIVITYS: Uusi nimemme on siis Mind the Movement ja sosiaalisen median tilitkin löytyvät maaliskuun puolivälin jälkeen tällä uudella nimellä!

Blogi on vihdoin saatu pyörimään ja kävijöitä on ollut oikein mukava määrä. Kiitos kaikille jo blogissamme vierailleille ja sen tilanneille! Viime viikolla julkaisimme kaksi artikkelia, ensimmäisen yhteisartikkelina kaikkien kolmen toimesta alaselkäkivun Käypä hoito -suosituksesta ja toinen oli Jukan artikkeli kivusta. Seuraavat artikkelit kolkuttelevat jo sähköisiä postiluukkuja kun Mikko kirjoittaa osteoporoottisesta selkärangasta ja Julius taasen pohtii keskivartalolihaksiin liittyvää mystiikkaa, jota sivuttiin hyvin lyhyesti myös kipu-artikkelissa.

Blogimme suhteen kehitys kehittyy ja viime viikolla avasimme Mind the Movementin Facebook- ja Twitter-tilit, jotta blogin seuraaminen ja löytäminen tulisi entistä helpommaksi. Vaikka emme vielä kovin paljoa ehtineet sosiaalisen median sivuja “mainostamaan” ollaan etenkin Facebook-sivut löydetty jo mukavasti. Sosiaalisen median kautta meille voi antaa palautetta laittaa viestiä tai välittää toiveita tulevista aiheista. Toiveemme olisi myös saada kommentteja jo olemassa oleviin aiheisiin ja niinpä kannustamme kaikkia osallistua keskusteluun.

Facebookissa sivut löydät 19.3.2015 saakka nimellä: Mind the Motion, minkä jälkeen nimi Facebookissa muuttuu myös muotoon Mind the Movement.

Twitteristä löydät meidät @mindthemovement

Käykää seuraamassa ja tykkäämässä!

Posted in Yleinen and tagged , .